Over ons

Onze historie

Hoe het allemaal begon

In 1954 startte de Italiaan ‘Gentil' Bernardon Sr. met de mogelijke middelen een klein bedrijfje op te Sint Martens Latem. Hij betrok in de loop der jaren zijn zoon Ruan Bernardon in de zaak, zodat die zijn vader kon opvolgen. Eens zijn zoon de zaak had overgenomen hield Bernardon Sr. nog steeds een oogje in het zeil.

In 1999 ging Bernardon Ruan in zee met Everaert Arne en stichtte ze samen een venootschap op, om samen sterker te staan. Deze samenwerking stond aan de basis van een bloeiend bedrijf. Vele contacten werden uitgewisseld maar vooral kennis en ervaring!

In 2007 gaat ook Bernardon Jr. in pensioen en neemt Everaert Arne de hele zaak over. Als versterking van het team, kwam Arne zijn oudste zoon, Everaert Tom, op het toneel te voorschijn. Samen zorgen ze voor een verfrissende vernieuwing in de onderneming. Om te beginnen werd de nieuwe naam “Bvba Natuursteen Everaert” gelanceerd. Op die manier begonnen ze samen aan de innovatie van hun bedrijf. Ze hebben nog tal van toekomstplannen en blijven niet bij de pakken zitten.

Dus je zal beslist nog veel van hen horen !!!

Moeistraat 39A, 9830 Sint Martens Latem, België
BTW BE 465 470 230
Copyright © 2016 Natuursteen Everaert. Alle rechten voorbehouden.